Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб та жителів Луцької громади на перегляд захоплюючого українського історичного фільму "Довбуш"

Новини

06/02/2024

Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб та жителів Луцької громади на перегляд захоплюючого українського історичного фільму "Довбуш", створеного талановитим режисером Олесем Саніним. Цей пригодницько-історичний екшн відкриває нам історію Олекси Довбуша, найвідомішого ватажка опришків, що став символом боротьби за справедливість і свободу в Карпатах у XVIII столітті.

Фільм "Довбуш" занурює нас у захоплюючу епоху повстань проти польської шляхти, відтворюючи справжні історичні події з неперевершеною майстерністю. Це кіно не просто розповідь про минуле, це потужний заклик до єдності, нагадування про важливість незламності духу та відстоювання своїх прав і свобод.

 Не пропустіть можливість стати частиною цієї надихаючої історичної подорожі, де кожен кадр відгукується у серцях небайдужих до історії своєї країни. Долучайтеся до нас, щоб разом пережити незабутні моменти гордості за нашу спільну Батьківщину.

11 лютого 2024 року, 16:00

Місце: Бібліотека-філія №4 для дорослих (м.Луцьк, вул. Привокзальна, 13-А)

Цільова аудиторія: внутрішньо переміщені особи та мешканці приймаючої громади віком 30+

Реєстрація для участі - https://forms.gle/5XqqXCW85qQaZcWw6

*Відправка реєстраційної форми не означає автоматично участь у заході. Після розгляду форм кожен учасник отримає повідомлення з підтвердженням участі у заході.

Участь у заході безкоштовна! Кількість місць обмежена. За детальною інформацією звертайтесь за тел: +380665275729 (Мирослава, координатор проєкту).

Цей захід реалізовується в межах проєкту «ЯК ВДОМА: створення креативного простору для внутрішньо переміщених осіб на базі бібліотек Луцької МТГ» в рамках програми Єднання заради дії реалізується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX в Україні) за підтримки Державного департаменту США. Проєкт передбачає доступ до культурно-мистецьких заходів, психологічну підтримку та розвиток соціально-комунікаційних навичок, сприяючи покращенню психологічної стійкості, адаптації та інтеграції в новому місці проживання.

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці IREX та Державного департаменту США. Вміст є виключно відповідальністю ВОГО «Перспективи Волині» та не обов’язково відображають погляди IREX та Державного департаменту США.

NGO "Volyn Prospects" / ВОГО "Перспективи Волині"

Департамент культури Луцької міської ради

КЗ "Луцька міська централізована бібліотечна система"

#нумо #гуртуймося #єднаннязарадидії #єднаймося #ВПО

КОНТАКТИ

За більш детальною інформацією звертайтесь за телефонами: